Naken Religion

igår kväll hade jag det ganska tråkigt i början, jag hade spelat hockey spel med mina kompisar ett bra tag på dan, men efter det var allt ganska dött. så jag bestämmde mig för att klä av mig naken och lägga mig under ett bord med ett papper och penna. allt jag kunde åstadkomma var denna fina bild

För er som inte fattar vad detta är så kan jag berätta att det är en naken judisk ma. han har just oppererat hjärtat och därefter ha stygn på bröstet. sörjan har står i är vaporizerat bajs från en legendarisk bajamaja på någon random kamping eller något. sen så är han typ 50 år fast i väldigt bra form.

Om Per Fick Välja


Lite Gay men ändå Vackert
"Detta Är För Mig En Låt Som Representerar Kvinnliga Bröst Och Manligt Hår, Det är Ju De Livet Handlar Om" Per Lachmann

Ett liv utan Nippels

Idag så upptäckte jag efter 17 år att jag inte längre hade några nipples. dom hade helt plötsligt bara försvunnit i tomma intet, helt sjukt ! nu kan jag ju inte ge dia till min ungar som jag ska skaffa i framtiden :(

ussshshshs va äckligt !

I Want To Break Free !

Sitter här inne i mitt rum med ena handen innanför kalsongerna och den andra handen på datormusen. absolut ingenting händer och det ända jag vill göra är att spela hockeyspel och lyssna på Queen, men man kan ju inte spela hockey utan någon polare som kör spakarna på andra sidan.
Det vore i och för sig en lögn att säga att jag är helt ensam, jag har ju trots allt en helt ny dosa med delicious snus som bara vänta på mig. fast det är inte så kul att spela hockey med snus :( så om någon känner för att spela lite hockey så ring mig.

Veckans Snus

Min Kärlek Till Snus är fortfarande lika stark, därför har jag ägnat lite tid åt att sitta och snusa. för er som inte vet vad snus är eller fördelarna med det så kan jag ge er en kort sammanfattning av en Pris/Prilla/Bao. nå vi alla vet vad snus igentligen är, men det folk inte vet är att snus är sjukt najs för sånna som mig. jag t.ex. ville sluta röka, så jag började snusa och det funkar perfekt för mig. har inte ens någon lust att ta en lite Cigareeetoz, så tummen upp för snus.
men när det kommer till risker för snus så kommer alltid massor med konstiga olika åsikter. men jag måste själv säga att om man ska gämföra snus och rökning så är snus inte ens i närheten lika gay som rökning.

Patroner ?

Erik von knorring är en bra Konstig typ när det gäller händelser och handlingar. den senast händelsen som va sjukt mystisk var nä killen gick in på Video Heat för att köpa en kopiös mängd Patroner. Erik köpte 60 patroner för en kostnad på 60 svenska rixdaler. Detta är ett extremt bra exempel på hur övergången från en pojke till en homosexurull man. dock har jag inte tillräckligt med information för kunna göra uttalandet att Räkan är Gay, men jag hoppas med tiden kunna gör detta uttalande.
Gay

Mäster kocken

Igår blev jag utskrattad och mobbad när jag sa att jag skulle gå och laga en delicat måltid. inombords visste jag att ingen skit kunde sjunka in i mig när det gäller min matlagning eftersom jag är awesome på yrket i fråga. jag tog på mig min lilla mössa och så bar det av mot köket. efter en snabba analys över vad jag hade att jobba med plockade jag ut det bästa råvarorna till min måltid. problemet var bara att jag kan typ inte läsa recept och sånt vilket ställde till lite problem, men jag gav inte upp för det. av min egna erfarenhet så funkar allt med fräst lök och därpå lite älg kött, senare ingredienser fick flyga i vart efter som. allt slutade med att jag stod med en bunke som innehöll Älgfärs, Gaspacho, soya, pasta, tomatpure, LÖÖÖK, olivolja, salt och peppar. jag tog en liten stund till att bara stirra ner i skolen för att försöka bedöma om det skulle vara gott eller inte, det blev nog den längsta tiden i mitt liv. när jag inte kunde hålla mig längre så tog jag en gigantisk tugga av mitt verk, tuggade långsamt för att kunna känna av mina aromer. Det var fett gott, fast muntligen ganska äckligt.

FFFFFÄÄÄÄÄÄSHHHHH.

Fotboll Med Gubbarna

Ikväll va det banne mig drag på stora måsen, alla var helt galna. människor sprang nakna och gammla gubbar satt och knarkade på planen. Ne jag bara skoja, det skulle vara alldeles för awesome om något sånt skulle hända i vårat avlånga halvtråkiga Svensson land. Vad som egentligen hände va att vi spelade fotboll jag och några grabbar, jävligt mysigt.
förutom Sexiga Cervin så va fred också närvarande, men han va bara lite CP
BJ ?

Äntligen Över.

Hihi sitter här inne i min lilla crackhåla med en fet vagel i ögat och försöker komma ihåg vad jag gjort i helgen, och du tror mig efter allt crack o heroin jag tagit är det ingen enkel mach. men efter lite funderande så kom jag så småning om på vad det var jag hade spenderat min helg till. Allt började med fredagsmys hos arvid och med tiden utvecklades myset till en hjärndöd filttitlar kväll. fast det var ganska bra, skulle aldrig pillat att göra något som krävde så mycket som en gnutta hjärtsubstans.

efter att ha hängt med dessa två tynga grabbarna så bar det hem och jag gick o la mig i min snuskiga säng. dagen efter vaknade jag kl halv någonting på dan, det var hemskt mysigt att vakna någon gång på dagen det kändes som att man redan hade gjort något men ändå inte. hur som helst så satte jag på min ultimata spelista och började dagen med en naken dans för mig själv :P. efter att ha skakat på rumpan och viftat på snoppen så kom min fina flickvän hem till mig, det var mysigt. sen söp vi och dansada pokal hela kvällen, sen så pratade vi lite politik. Axel försökte också använda sin otroliga Dick magnet för att få mig och fred förförda utav hans gitarr skillz, fick nästan stålfräs men bara nästan.
Lite Sexigt Kanske, kan tänka mig att axels fingrar inte är att leka med när det gäller att klappa kullar eller när han P-Drullar ? Åå dAB aSS

Fyra Nyanser av Axel

Skaitarn för dagen, är självklart alkis. bilderna säger nog det mästa över hur awesome han är på brädan. dock så har han bara ett minspel när han åker, som ni kanske ser.

Vårsnusk

Å va roligt, äntligen är det dask för party time med solen. Dagarna blir allt ljusare med tiden som går på klockan, jag kan knappt vänta tills solen torkar svetten på min bollar. jag börjar nästan spruta bara av tänka att vår vinden vaggar mina Väl grodda Konkelbär. Har väntat hela vintern på att äntligen kunna springa med snoppen i vädret, och denna gång utan att man får MPPP(det är lite Pinsamt med MPPP)(Mini Penis Pansar Pung). Mitt Ståfräs blir frälst av vårsolens sexuella krafter. förutom vårsnusk och konstiga teorier om tenstiklar och penisar så är jag också väldigt glad över att sopningen av gatan är i full gång. Sopade gator kan man typ sova naken på om man är hardcore, men om det är grus så får man bara ont :(.
Chefören borde få en liten handtralla med tanke på hans sexuella in SATS för samhället. Han kanske sitter inne och lyssnar på Tunnan & Moroten – Nu Ska Vi Knulla ? Ingen vet förutom han.

Mellersta Jura

Jag känner en kille som är en levande fosil, hans namn är axel löjtquist även kallad alkis. Hans art levde under mellersta jura och därefter rubriken. idag tänkte jag beta av några irrelevanta sker. jag kan börja med att informera er om brommas hemska fölust. Data Micke kommer att få dängen av bonde inom en vecka P.G.A att alla datorer plötsligt inte behöver en hjälpande hand. detta anser jag är skolans största misstag, ingen skola klarar sig utan någon som pysslar om våra stackars datorer, tänk vad som kommer att hända om något typ exploderar. vem ska komma och ge en hjälpande hand när blue screen of death träder fram på skärmen. allt kommer att bli kaos utan våran vardags hjälte, data miche. trots att han är som en slapp socka när det gäller hans arbetsro, så finns han nästan aldrig där när man behöver Hjälp. jag gillar data micken, han är sneell.
August är också väldigt konfrontera när det gäller avskedningen av Data Micke.
Men när han kom på att vi kommer att få mera luft i skolan, så blev han ännu mer konfronterad.

En Liten Historia

Idag har det varit en tråkig dag, vilket resulterar till att min inspiration för att skriva ett intressant inlägg knappast existerar. dock så kan jag alltid försöka att muntra upp alla dessa civila män i skor som har det jobbigt i denna bryska miljö. tanke var att jag skulle skriva ett ultimat inlägg om min kompis fred eftersom jag gillar honom så mycket, men jag hittar inte på något att skriva om honom. jag började faktiskt på några inlägg om honom, men allt kraschade när det kom till frågan Vem Är Fred, och egentligen vem är han ? detta kanske bara är en början på en ny existentiell fråga eller något, men va jag vet än så länge är det inte lätt att definiera honom. aja jag får fortsätta imorgon om det blir bättre väder, just nu känns det som att illominati kommer att ta över världen, men det får vi se om något sådant kommer att ske. iof kan jag ge er en fin bild på lilla fred.


Blommar Och Bin

Ja vad vet jag igentligen om sex och sammetslena pudlar med poffsiga svansar. på riktigt så vet jag ingenting om man genomför med normala mått, och ingen annan kan säga att detta inte är sant. men på en stor skala så vet jag en hel del om in och ut proseduren. vi kan börja med att gå egenom första stadiet Förspel. Förspel handlar mycket om att man ska satisfiera långa skaft och konstiga basmössor samt att man ska få båda substantiven redo för ett möte. innan man skakat hand med skaftet eller sätter på sig badmössan måste man självklart fråga ägare. om man får ett klartäcken är det bara att börja jobba. hur man utför en sådan här procedur skiljer mycket från person till person. jag har själv en kompis som gillar att göra detta på ett lite mer annorlunda sätt. Jesper Glas som är min goda vän i frågan gillar att ha sitt förspel på en blommig äng, Mycket Intressant vill jag säga.
När det kommer till mig så brukar jag göra det vanliga, du vet lite här lite där och sen färdig. men när man ska gå över till det mer vitala inom samlaget så måste man vara väldigt försiktig när man gör övergången. allt måste vara perfekt, annars kan typ skeppen gå sönder eller badmössan gå sönder. när jag säger att det är viktigt att välja en bra plats så menar jag det. jag hade en liten incident så senast som igår där jag valde fel ställe att para mig. jag hade valt att föröka mig i duschen av följande skäl: Mycket Vatten om man Blir Törstig, Ganska Awesome, Stadigt Golv så att man inte ramlar ner till våningen under och för att det var ganska ljust. som ni ser så finns det ingen anledning till att inte gör det i duschen. men efter aktiviteten så noterade jag att något inte var som det brukade, och jag hade sannerligen rätt. Det var nämligen så att dusch pallen inte var sig lik efter gårdagen lek.
Jag tror att han Kände Sig lite sne efter att ha haft två studsande tonåringar på sig :P. hur som helst så har vi kommit till det sista avsnittet i sex lära, Avslutet. Avslutet handlar om att käppen ska använda sin styrka och precision för att lyckas få badmössan att "Stoppa Huvudet I Blöt" Men akta dig, om du gör detta fel kan konsekvenserna bli minimala. däremot så om du gör detta rätt så kommer du få uppnå en acetylentub som ingen annan. allt kommer att vara succés framöver och du kommer vara kung i brallan ett bra tag till. du kanske kommer se ut ungefär såhär.
notera att detta bara är ytterligare ett konstigt sett för Jesper att uttrycka sig sexuellt.

Drömmar Är Livet

Idag så missade jag min första lektion, men det gör inget eftersom jag hade världens bästa drömm. en dröm så underbar att man aldrig vill vakna ( hade en lite fundering att lägga mig själv i koma, men det var alldeles för komplicerat). tyvärr vaknade jag efter att ha varit ute och sprungit på ett slagfält samtidigt som jag byggde en bar med min gudfader. jag tror även att jag var en bonde under ett tag, men det är en helt annan femma. När jag öppnade min tunga ögonlock så upptäckte jag att min säng hade flyttat sig ca en meter ut från väggen, de va Awesome. sen drack jag saft och lyssnade på musik, whiiii det var roligt. jag glömde också berätta att jag tog en feeeet prilla när jag vaknade, gott !
Efter en Liten Fukost så Fög jag till skolan, de va också awesome !
Gick Ganska Långsamt att flyga, fast det var värt. jag är lite ganska noob på att ta mig fram i luften. jag tror det beror på att jag är så tjock och oarydynamisk eller något sånt.

Gråt Inte Min Lilla Unicorn.

Åååå Idag har det varit en härlig dag, inget skit och inga bekymmer på min sida (kanske när jag skulle på muggen). började dagen med att studera Stockholms långkulturella utbud genom att stirra på en beslöjad kvinna i 10 minuter. efter min kulturella dos så gick jag och spelade boll, Mweeee. Lyckades få två feta skott rakt i rektum och lyckades glid tackla en hjälplös tioåring( det var väldigt Skönt). jag tror inte han kommer att komma tillbaka till mossen på ett bra tag, det skulle i alla fall inte jag göra om jag blev attackerad av en 85 KG tung gymnasie elev. sen bar det av på äventyr mot alvik. Fikade med två vänner på Donken samtidigt som vi lyssnade till fågelkvitter och matade foglar, sånna stora typ örnar fast små och svarta. summeringen blir väl att det var en solig dag med örnar och slöjor ?
axel blev så lycklig när han fick sin bok, tyvär tappade han bort den efter en timme
såhär såg han ut när han tappat bort sin fina bok ;(Han Va Ledsen med en gnutta cykel adam i sig) stackarn han kan inte ha haft det så lätt under denna tid. axel skulle behöva en uppåt puff av någon glad jävel, eller lite porr.
Patten var också väldigt chockad när jag berättade att axel hade tappat bort boken.
Bollar Av Stål (Brommas Stolthet)

Svett

Sitter här i våran svettiga koridor och tanker. tänker på hur det skulle vara om man gick i en annan skola än Bromma gymnasium, men allt jag kan tänka på är slöjor och hur synd det är att folk inte har burka i våran skola. bara under är tiden som jag skrivit detta har två beslöjade kvinnor kommit och satt mig framför mig. dom pratar båda i några sorts trollformler, och jag har ingen aning om vad dom pratar om. kanske party slöjor och religösa pop låtar. hihi ingen vet, men jag gillar Slöjor, dom e mystiska.
Awesomeness

Naturel På Gott Och Ont

Som alltid när man gör valet att Dricka Vodkan Naturel så får man alltid betala ett högt pris. för mig var priset minnesluckor och otroligt konstiga drömma, men överlag så va det något jag kunde leva med. det ända som jag inte fann underhållande vara att jag var tvungen att göra ännu en omstart av mitt system på kvällen, Ganska Äckel Päckel. Vad jag kommer ihåg så var det ganska roligt igår hos felicia, jag minns även att vi åkte hem med en random svarttaxi. hihi det vara ganska så gay, vi kunde ha blivit introducerade till våldtäkter och trafficing, men vem fan bryr sig jag ville hem
Jag kommer vara väldigt Skeptisk Till Naturel i framtiden. Men spriten har sin charm :D(och så är den Ganska Billig)

Kvällens Mysterium

Dagens Kväll kommer att bli mystisk. som alltid så bygger jag min slutsats på inget mer än snus och mozzarella, men den är lika trolig för det. anledningen till varför jag tror detta, är för att ikväll så kommer månen att väcka ett speciellt monster, Penslibröshled Monsteret (Penis+slida+bröst+släde(En)=Penslibröshled dahhaa). ingen vet igentligen vem eller vad monstret kan göra, men om du frågar mig så skulle jag hålla mig hemma ikväll. SÅ GÅ FÖRFAN INTE UT !

Jag har även försökt göra en sketch på hur monstret kanske ser ut, hoppas detta kan hjälpa er. men låt er inte luras av min avbildning, han kommer att vara mycket mer realistisk typ. kanske lite större men inte mycket.

Feel No Shame

Eftersom jag fått klagomål på mitt inlägg tar jag bort det, Nu!. eftersom jag är så rädd för konsekvenserna så måste jag gömma mig i en kyrka under ungefär tre dygn. efter det så ska jag komma med choklad praliner till skolan. även mina kompisar fred och axel är väldigt ledsna över att sånt här ska komma
Axel är väldigt ledsen !

* Borta *


Bromma Gossip, Eller Är Det ?

Fred don jr handberg är en av mina tre bästa vänner genom tiderna, och när vi väl är inne på ämnet kompisar så tänkte jag berätta en liten hemlis om fred. Vi kan börja med att berätta att han gillar hästar med horn( Men vem gör inte det ) och att han har en stor smak för vaktel ägg. Men något nytt som har hänt denna goda man är hans nya val av kafluff, killen har rakat av sig allt sitt hår ! Han ser ut som en pung påse med bara en kula uuuuuusshhshshs. För att visa hur seriös jag är så tänker jag ta en seriöst homosexuell bild som symboliserar min sympatiska sida.
Och som ni ser så skojar jag inte.

Hemligheten Om Den Svart/vita Mannen

Ni alla kanske känner till magnus tigers välkända smeknamna, mange Black and white som han har använt nu i åtskilliga år. Om jag själv får utrycka mig om hans alias så kan jag bara börja med att sägat att det är helt osammanhängande. vadå svart och vit ? han är ju typ hudfärgad eller något. Ingen vet igentligen varför han går under detta förvirrande namn, men jag har en teori. Kanske är det så att han vill att både svarta och vita män ska kunna ha sex med honom utan att själva känna sig felbehandlade p.g.a sin hudfärg. Igentligen så är detta ett genialiskt drag av vår lilla tiger. han har mycket större chans att få tillfredsställelse i rektum än till exempel någon som heter Mage white. Helt enkelt Genialiskt och är en känd pionjär inom sin art

Ett typiskt exempel på en svart/vit "Anal Hunter" som för tillfället utför sin dagliga "Cruise". Det är sådanna här personer som Magnus dras till. Män som är både svarta och vita är de ända männen som kan ge honom den tillfredsställelse som får hans ben att vibrera.
här har vi ett intressant exemplar av de svart/vita männen. som ni ser så står han redo för att bli förförd av en annan hane med samma färg. ställningen hjälper honom att hålla rektum synligt och skrevet luftigt, väldigt fördelaktigt för att förhöja sina chanser att para sig.
när en svart/vit man har blivit påsatt och tillfredställd så ser dom ut ungefär såhär. men dock är denna man lite skadad efter parningen och ser ut att behöva anal Wård.

Ray Gay

Dagens Tema kommer att vara vilka som klär i de populära brillorna Wayfares. jag har tagit fotto på två sexiga altenativ och det är upp till er att döma vem som är mest gay. men om jag fick välja själv så skulle jag börja med att anklaga min bästa kompis axel för att så tydligt utrycka sin sexualitet. Tack axel !

och som ni ser så är denna galanta man värd att döda för. den målmedvetna blicken och denna kropp, aahahahhahah jag smälter.
Nr 2 i min Wayfares serie är dock inte lika gay som den första herren.
somliga säger att han kan sluka människor hela, och att han kan snusa med sin vänstra skinka. vad jag vet så går han under namnet, alexander Lindskog. jag vill även uppmärksamma att denna unga man fyller år idag, Grattis Gubben !.
aaaahahahhhahahaaha, "min stjärt vibrerar, alla onanerar" tunnan och moroten/en balle är alltid en balle
Tunnan & Moroten – En Balle Är Alltid En Balle:D


Crack Hålan

Efter att ha fått ta skit för mitt slöa internet blåste jag min router och döpte om den till Gay. nu går den som en rännskita efter att ha käkat kinesmat. men efter att ha löst ett problem så upptäckte jag ett nytt. mitt stora dilemma var att mitt rum såg ut som en crack håla( men det gillar jag) fast det är lite snuskigt.

Dagens Par

Jag blev alldeles tårögd när jag fick se detta par. tyvärr så är den ena parten ihop med någon annan, ingen vet vem. men det skiter jag i, även förbjuden kärlek är lika vacker. hoppas att de båda får många fina år och att axel får trycka henne i skitan <3

Men Arvid, Sluta Vara Gay

Sitter här på fysiken och har bara en tanke i huvudet. Jag vill till varige pris förinta min motståndare ardiv bodin, den jäveln. Jag har kommit fram till olika teorier på hur jag ska förinta honnom. Jag tänker dela med mig av olika förlag.

 

 

Nr1. jag kan börja med att smörja in honnom med aliminium oxid som är otroligt antändnings bart, då sätter jag honnom i en torktumlare. Kraften av torktumlar farten kommer få honnom att expandera till en otrolig stor yta. Efter att han har uppnått arean av 50 kvadratmerer antänder jag honnom och låter honnom ligga. Dock så kommer han inte att dör av dette, med det har jag tänkt på. Därför tänker jag köpa en bazoka som jag kan avsluta jobbet med.

Nr2. Det näst värsta alternativ är inte lika brutal som nr 3, men den är inte värdelös för det. Hela grejen börjar med att jag inhandlar 1337 tusen oerfarna Gaseller som jag har föddt upp i en liten bur. Eftersom det råder brist på mat i buren, är gasselerna fett hungriga. Då så börjar jag med att stoppa in en liten ärta i arvids näsa så att det så småningom gror. Ärtan blir snart till ett välsmakande träd, och det är då jag släpper lös alla mina gaseller som äter upp hans näsa, efter det så förför jag en gassel så att den blir så upphättsa, att den hoppar på avrid och trycker honnom i skitan. uuusssshshs

Nr 3. Mitt nästa alternativ är näst intill djävulskt. Jag köper ett ton levande katt och stänger in dem tillsammans med arvid i ett tätt rum. Därefter spelar jag höga hundljud vilket kommer leda till kaos och rabalder bland alla kattiga pälsdjur. Dem kommer dra sig mot och krypa in i arvids Skita. Detta brutala kaos av päls i rörelse kommer generera en ofantlig mängd statisk elektricitet vilket gör arvid till världens första levande elektromagnet. Sedan öppnar jag rummet och fångar upp arvid med en gigantisk elektromagnet som hänger från en kran och sedan doppar jag honom i ett stim av importerade kannibaler från söderhavet.

 


Kroppen Svek Efter Andra Matchen

jaaa, idag var det dags. äntligen skull pojkarna i DKOP visa vad dom gick för"host" på den lokala tunnringen för väster orts amatör lag. Alla var nästan på plats och karisman flög i skyn,då det var en söt liten tunnring på 6 lag som alla bestod av svettande, ständigt fisande tonårs grabbar. somliga kan säga att det var lite äckligt, men i mina ögon var det vackert vill jag säga. jag måste dock tacka tom burberg(?) för att arrangerat en sådan här sak, väldigt uppskattat vill jag säga. men om vi ska gå in på detaljer kan jag börja med min skado rapport:
Skaka och godnatt <3

Kvällar blir alldeles för lika varandra

nå, idag så vet ni alla redan vad som hände, och nu börjar ett nytt kapitel i min vardag, kvällen. kvällen eller aftonen var till en början till stor nöje. Det började med att jag och axel lyckades köpa groggvirke på Video Heat under cirka 5 sec för att hinna med tolvan som var på ingång när vi upptäckte att grogg virke behövdes inhandlas. som vittne har vi ett halvt dussin goda vänner vilka bara satt och stirrade på oss när vi kutade in i 12:an. allt var perfekt timat, kvällen trodde vi skulle flyta på i samma takt. dock gick det inte som vi hoppats, så vi slutade hemma hos mig med en flaska vodka och lite gin. skit samma, det var lika bra det !!
ni kan alla hålla med om att ni alla inte är fullt satisfierade av en hemma kväll utan porr, så jag ger er lite tomat sås och kondom. bara ett inslag av min skitiga vardag, och jag kan lova att om ni tycker att era rum är stökigt. då har ni inte sett mitt whiiiiii.
Skaka Och Godnatt på er
always a pleasure !

Hemma hos Svettiga Boris

Idag kan jag börja med att berätta att jag lyckades märka av plasten som råkade komma i smeten igår. trodde ett tag att toaletten skulle spricka eller något. hur som helst så efter lite fin putsning av rektum med toapapper samt en uppfiskade dusch gick jag hem till fred för att njuta av bra sällskap.
vägen till fred var helt otrolig ! trots att han bara bor ett stenkast ifrån krävde det 3 snus och kanske 2 minuters flåsande för att komma till dörren. kände mig inte särskilt stark efter morgonens reeboot av mitt inre operativsystem, fy fan.  och när jag väl var framme så blev jag bemött av en svettig, illaluktande och sjuk fred. men men, man kan inte få allt här i livet.
det visade sig att, jag blev lika svettig som fred efter en stund i hans rum, de va chill !
always a pleasure <3

Kvällen vi aldrig kommer komma ihåg ?

Fan va glad jag blir. dagen äventyr var inget mer än att vi satt hemma hos mig . skitsnack som inget annat, det var fan bra skitsnack och inget jävla lallande. egentligen så var inställningen fest, men man kan fan inte få allt i livet, så vi gick hem till mig, det var ju bara bra det. för hemma hos mig hände det allt från snus snack till kondom mössor. det var helt enkelt en bra kväll. Fuck fest när man har bilder på ciggaret brudar och axlar
Jacob Gripen: vi har iväll avnjutit god öl, ett gott samtal med ett gott sällskap hemma hos Gunnar Nygren

Älskar Sverige


Snus !


Jag Saknar Ipren


Mata magen

åååååå, idag vaknade jag med världens konstigaste känsla i magen. jag var hungrig fast ändå mätt ? jag hade ingen aning vad det kunde bero på, kanske var det gårdagens äventyr med raivare och lutande stränder eller var det alla konstiga drömmar ? vad det än var så bestämde jag mig för att vara på den säkra sidan, så jag gick och åt mat.
måltiden bestod av tofflor med 200 gram matfett och grädde + sirap, gott. dock så uppstod ett problem efter måltiden, jag började känna mig riktigt risig i kistan efter 2 eller 3 tofflor. då slog det mig att jag hade råkat smälta ner plasten runt smöret, ner i smeten. uuuusssssssshshshshshshs.

Knasbarnet Suger

Idag så kände jag Mig som en riktigg bloggedi bloggare. så jag tog min systemkamera och gick ut för att fotta den vackra vår miljön vi har i sverige. och jag tycker att jag har lyckats ta ganska bögiga bilder än så länge. hej svejs på er


Awsomeness

hej hej alla bloggare som gillar bloggar. jag har nu bestämt mig för att göra en blogg som ska handla om allt och ingenting(sex o bajs). självklart tänker jag börja med att berätta lite om mig själv. nå mitt namn är Gunnar Af Gyllenkrans nygren och jag är en pojke på 17 solsnurr. mina intressen spelar en stor del i min vardag, eftersom det är på dagarna man utför sina intressen? konstigt men sant, hur som helst så är mina intressen
mer än så finns det inte att berätta om mig själv, förutom att jag är väldigt dålig på att stava. vilket gör att ni får ta hänsyn till detta handikap ?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0