Saknar Dig, Kom Hem Gubben

Och för din del axel så får du komma ner <3
Kom mina små gullerfjun

Allt Med En Början Har Ett Slut.

I och med att tiden går så förändras vissa saker. en del till det bättre och vissa till det sämre. jag har nu under de senaste dagarna studerat min kära longboard för att se om hon fortfarande klarar av mina bastanta och extrema krav. Självklart är det inte så att hon håller på att ramla i bitar, men hon börjar faktiskt streta emot, och har under senaste tid gett ifrån sig en hel del annorlunda ljud. Innan så var det värsta som kunde hända, att hon gav ifrån sig en lätt knakning eller något liknande, men nu har hon börjat sjunga långa och högljuda melodier om hur sliten hon blivit :(.
Trots hur gammal och sliten hon än blir kommer jag alltid att älska henne <3

Banan

Som ni alla vet är det förbjudet att beträda banan men tänk om det bara handlade om en banan ? jag har länge funderat på vilken banan det är dom menar. Är det min banan eller din banan ? det finns egentligen inget bra svar på vem/vilka/vilken Banan det handlar om så ni får helt enkelt undvika bananer när ni ser

Knasigt

Söt Som En Ängel

Du är det finaste som någonsin har hänt dig och din kropp är formad av gudar. inget i hela världen kan ta dig ifrån dig, men det är bara du som står i makten. makten över ditt väl utvidgade erekrum som ständigt är lika populärt som timotejs best celler album, timotej hits 3000. i mina dar har jag skådat otroliga manövrar och ryckningar av dig, men ingen som denna. du har gjort mig glad för sista gången med ditt hoplössa nippelhår. tack för tiden som varit fred.
Farväl

Isläningar är bara för underbara

 


RSS 2.0