Det Slutade Med Efterfest Hemma Hos Mig

När vi alla hade kommit hem från trick or treat eventet så var alla fortfarande lite sugna på att festa, kanske beroende på att våran skola drar alltid hem oss innan Feeesten börjar. Så vi kom på en innovativ lösning till problemet, och det var att vi själva skulle hosta en fet fest inne på mitt rum. jag var självklart lite skeptisk till förslaget till en början, men sen så kom jag på att det går att tjäna fet credit på att vara fest pojken in da house.
Efter att mitt rum blev dissat för att det va alldeles för "stökigt" så baxade dom alla mina popcorn och gick raka vägen ut till min generöst bevuxna bakgård. även där blev alla lite missnöjda, men det var i och för sig på grund av att popcornen inte räckte till alla :(
Nu så har jag inga venner kvar :(, har blivit utnyttjad som en gammal strumpa under den här kvällen, och nu luktar jag så äckligt och är smutsig att ingen vill ha mig. Men det är del en del av internat livet som man bittert får svälja helt enkelt.

Blommor

På senaste tiden har jag funnit ett ganska stort intresse i alla det super konstiga blommorna som omger mig under mina skoldagar. Dom är faktiskt ganska fridfulla och intresanta att kolla på i ungefär 5 sekunder, sen blir det inte så kul eftersom blommor inte är så mycket action till skillnad från mig :P. men ni kanske finner dom intressanta eller något.

En Get

Nu är läget som så att en tredjedels dussin elever på internatet var för en dag sen på en skum marknad. När dom kom hem lite senare på dan så upptäckte vi till vår stora förvåning att dom hade en get med sig. Det var ingen get som helst utan en svart/vit prickig mini get som såg ut som en hund med horn(eller jag tyckte det, andra sa att den såg ut som en get)

efter att jag hade tänkt över min definition på kreaturet så kom jag faktiskt till slut farm till att det måste vara en get och inte en hund med klövar, det blev i och för sig ganska solklart när jag upptäckte dom så hornen och de bääande ljudet.

A Colourful Man In A Black World

Här så ser ni Baltzar Bradley aka Mr. Mustig mustash som håller på att gå på sitt farofyllda tåg till semester orten Mombasa. bakgrunden representerar hans befintliga lands "T-centralen" och det är här som hela landet träffas för att köpa och sälja knark,kryddor och kossor. Förutom handel så finns det även en stor del potentiella tiggare som spenderar dagen med att hopplöst skramla mynt framför folk som inte heller har pengar. Det är faktiskt ett ganska konstigt fenomen, att tiggare i det här landet oftast jagar i flock, det är ju inte så att dom kan konkurrera ut sin konkurrenter genom att tigga dom i konkurs. konstigt min sann

*



Stackars Er

Har under tiden inspekterat vädret i mitt hemland, mest för att få mig att känna mig bättre och för att ha något att prata om med folk som jag inte har så mycket gemensamt med. Förutom att det ser ut som att de kommer bli väldigt kallt och ruskigt uppe i norden, så har jag hört att denna vintern kommer vara värre en förra. usch, själv har jag runt 23 Grader dagarna runt, mweeeeeeeeee !

Strul Med Sin Tub


Det går inte att hur mycket min kompis David älskar att inför en större grupp visa upp sig i en tight gummi dräkt. Förutom att vi alla hade samma dress så kunde man verkligen se hur Davids ögon glödde av upphetsning när det greppade åt om skrevet efter att man hade hoppat i det kalla morgon vattnet. Efter att vi hade dykt cirka en timme så tänkte jag gå och dra en drill på toaletten i omklädningsrummet bredvid toa, men vem står då med öppen dörr helt naken och gör det jag skulle gör. Det är självklart David som har lyckats dra sig av sin tighta dräkt och gått runt naken i omklädningsrummet. myspojke

Das International

Since my sister friends are not capable of reading the beautiful Swedish language, I’m going to do this post in English. The reason for this special language change is because a special someone is turning sixteen today.  It’s of course my little sister Ebba that lives in a strange country called Bangladesh with my brother and mom.  To show her that I do care, I will put a nice picture of her below this text. Enjoy !

 

Happy Birthday


Fashion


Britta In Da House.


Flugornas Herre I Afrika.

Barn från betongen i kibera måste nog vara de barnen som har högst livskvalitet i hela världen när det kommer till lycka. Tänk dig en soptipp med massa roliga grejor som ingen bryr sig om och sen att du är en smutsig 12 åring som inte har något annat i tankarna än att ha kul. Det är helt fantastiskt va schysta ideer som småttingarna i kibera har, såg en liten pojke som drog en annan pojke i en sopsäck över en sunkig bro, mycket kul.

RSS 2.0