Rundtur I Kibera

Idag har det varit en helt otrolig dag för lilla jag. Vi var nämligen på en upptäcks färd i världens andra största slummer områden, Kibera. Förutom att det luktar som i en bajamaja och ser ut som något hopplöst koja projekt som några tolvåringar gett sig in på, så var det helt otroligt att se hur folk levde där. Blev lite chockad hur likt allting var filmen district 9 när alla "Prawns" blir slängda i ett slumområde som var princip identiskt förutom att invånarna var människor.
En halvdags tur i Kebera kan få vilken svensk som helst att känna hur bra man ändå har det hemma i norden. När man hemma blir sur för att man inte får en ny mobile eller bättre ute tider så är det bara skit i jämförelse emot vad folk här blir ledsna och besvikna över.

Varför Är Ute Duschar Inte Inne ?

Det kanske låter kånstigt när jag säger det, men det finns inte många saker som är sexigare än en ute duschs ute på savannen. Tänk dig att du står naken ute i naturen och låter varmt vatten smeka din smutsiga kropp, aaahhaha.

Lillebror 2.0

Om någon skulle ta din dator och slänga den ur fönster skulle inte du bli som glad. Per automatik så kommer du då vända dig till något i liknande form och funktion för att fortfarande få stimulansen som datorn gav dig innan. Lite samma sak har hänt med lillebror. Som ni kanske vet åkte min Erik (lillebror) till Bangladesh för ungefär två månader sen av okänd anledning (tror att han blev kidnappad av målsman eller något i den stilen) och under den tiden har jag inte fått mitt lillebror sinne stimulerat, så jag har skaffat en ny person som ska fylla tomrummet.  Tyvär så är han inte lika bra som den gamla, men han funkar att slå på och retas med.

Magnum

Det har på gott en stor diskution om vem det är som kan göra den bästa magnum, självklart tog jag på mig rollen som den bästa magnumaren men alla höll tyvär inte med. en tjej vid namn anna påstod att hon va betydligt bättre en jag på att göra mägnum, vad tycker du ?


Skåne ska var stolt

Min lilla myspojke Robin som för övrigt även befinner sig i rummet bredvid moi har gjort ett imponerande uttalande som han ska vara stolt över. Jag läser innan till:" Jag må komma från Skåne, men låt dig inte luras av min list eller mitt utsende. Det är sant den ni säger om bönder och bin, men vad ni inte vet är att jag kan köra bil. Epatracktor är inte min grej, jag är hellre på en vacker äng och sätter på en tjej, så tro inte a min hand e bajs min rumpa är faktiskt fett najs" Jag vet att det låter konstigt det an säger, men efter lite research så förstod jag att det här är ganska normalt för skåningar.

Dålig Karma

Idag har varigt en dålig dag, Allt är på grund av min otroligt dåliga karma. Allt började med att jag vaknade hyffsat utvilad och glad. På väg ut till frukosten så gjorde jag ett litet felsteg och lyckades gå rakt in i ett jävla kassaskåps som var typ lika stort som jag, precis utanför dörren till korridoren, WTF. Sen så fick jag näs blod när jag petade lite näsa när ingen såg, och till sist så fick jag räserskit igen .Mweeee

RakT På Sak


Det Börjar Hetta Till

Igår kväll så bevittnade jag någonting jag aldrig trott var möjligt, Baltzar fick sig en rejäl utställning för att ha hade smuttat på förbjuden frukt. Det var nämligen så att frukten tillhörde Adrian och fick absolut inte röras av någon annan än han själv. Men stackars Baltzar kunde inte hålla fingrarna i styr, ty straffet för en sådan gärning blev väldigt dyrt.

Sorry For You Inconvenience

Som ni kanske eller kanske inte vet så har jag spenderat mycket tid åt att försöka få datorn att ansluta till world wide webb utan framsteg. nu har jag äntligen lyckats komma in på det globala närverket vilket tillåter mig att uttrycka mig internationellt.

Under min tid här så har jag fock lärt mig en mycket viktig läxa två gånger om, ät aldrig sallad i Afrika. Jag skojar inte, det kan verka hur fräsigt och bra som helst men du kommer ändå att få spendera en dag med magont och räserbajs. Själv har jag råkat ut för det här två  gånger redan av ren idioti, eller det var ganska coolt att trotsa alla när det hade lagt undan salladen, men det var inte värt det i efterhand :(
Ullis å andra sidan hade inga problem med magen eller liknande organ, eller kanske lite svårigheter med balanssinnet och lever slitage, Men det är inte jag som säger det.

Vilda Äventyr

Kom med ut i naturen-
Lek med matcheten och Djuren

David Är Arg


Bradley Till Attack

Åhh, Idag har jag spenderat dagen åt att påfresta mina tjocka ben med min enorma vikt. Efter en hel dags springande och hoppande känner jag mig ganska "Hopplös" hohoho, ne men jag är fett trött i mina ben. Förutom att mina ben har gett upp så börjar min armar att svika, efter att ha missat en pass till Adrian var jag tvungen att göra 10 armhävningar, detta hände cirka 5 gånger innan övningen var över. Men Baltzar Vekar ha det kul.
Sen så Efter att vi hade kört fotboll hela morgonen så var det dags att köra bandy med grabbarna, eller det va vad jag trodde i alla fall. Det visade sig att det bara fans 6 stycken som hade skrivit upp sig på bandy men en utav dom var rektorn. så jag fick min chans att spöa rektorn i bandy efter att han hade gett mig utegångförbud i en vecka, Great Success !
DAVID äR sUPER gLaD efter att ha fått skaka rumpa

RSS 2.0