Snell Hest & Sneeky Tiger


Adrian Är Snell

Här har vi ett klockrent exempel på en sysselsötning som vi gärna egnar oss åt, att bada. det är gott, exlusivt och luktar gott så det blir lite winwin vargie gång man doppar sig

Alla Har Vi Olika Uppgifter

Baltsar brukar alltid vara ett bra föredömme när det gäller munhygien, ha är alltid förs med borsten när det smäller.
Och nu har vi kommit till en nyförvärvad myspojke inom bloggen, Robin Gall. Han är den personen som alltid vet hur man ska schteeka, även när det inte behövs, Helt Otroligt !!

Davids Rymmningförsök I 4 Steg


Mustig Mustang

Som ni kanske har sett på tidigare bilder så råkar vi ha en trampofin vid polen här nere i kenya. problemet är bara att den är ganska så hård och besynnerlig vilket då många tycker är väldigt jobbigt när dom ska få upp sina normala 60kg eller 70 kg i luften. För min del så är detta inget problem eftersom jag ligger en bra bit ovanför gränsen viktmässigt, på mina dryga 90 kg klarar jag av att göra sofistikerade svan sjön hopp och piruettera. Äntligen är det någon som är lite avundsjuk på att jag är stor och mustig.

Finns Inte Mycket Mer Att Säga


Längtan Till En Lång Frisyr Är Stor Och Hårig

Det är något som är fel med människan när det gäller längtan, eller det kanske bara är fel på människan i bilden vilket kan vara ganska troligt. Nej man vad jag vill komma till är att det som jag nog saknar mest(förutom personer som står nära) är mitt gammal och mustiga hår. Mweeeee

Han Har Bra Koll

Baltsar häller alltid ett öga på vad du sysslar med. Tro det eller ej men han kan se igenom väggar och golv. självklart är denna fakta baserad på min fantasi, precis som mycket annat jag har predikar om här i livet, men bara baltsar sitter på svaret om det är så att min fantasi talar sanning.

Livsfara I Parken

Under parkfärden som ägde rum i gårdagens fart fyllda äventyr hände det något alldeles konstigt. David fick Friespiel när han upptäckte hur vackra bladen i ett speciellt träd var. han bestämde sig för att attackera trädet med full fart och plötsligt började han att äta på trädet, åååhåhå så äckligt.


Att Bo Bland Bananer

Idag var det en stor dag i mitt liv, jag började faktiskt skolan efter ett långt och härligt sommarlov. Eller härligt och härligt var väl lite och ta i, men man skulle kunna säga att jag har haft ett experimentellt och en konstruktiv sommar. Har fått uppleva många nya saker under dessa tre månader, de flesta vill jag helst inte snacka om.
Istället för att ta en bild som har någon relevans med det jag skriver så tyckte jag att denna billd på en fotto bög passade bättre, eller har jag fel ? aaahaaha.

Mangokenyaner Och Fler Bananer

Ännu en bra dag är avklarad här borta i Afrika, ska bli skönt att lägga sig i sängen och kolla på en dålig rulle samtidigt som man försöka att processera dagens intryck. Men vilken dag det har varit, inte för att något speciellt hände, bara lite småsaker

Om vi ska gå lite djupare in på mina händelser under denna dag. som ni kanske ser så blev vi inbjudna till ett parti fotboll när vi va på en rundtur i någon slags park. Vi blev alla daskade av civilbefolkning  som hoppade och gjorde volter så for bollen gick mellan en sten och en sko. det var helt otroligt hur spänstiga och fit:a alla var förutom oss, fan va svenska är slöa,feta och otympliga.
Killen Baxade våra popcorn när vi inte såg :( fett taskigt, synd bara att han var fett smidig och snabb, annars hade vi fått honom. förutom att vi alla på skolan är fysisk underlägsna och ser lite fjolliga ut så var det ganska fashionabel att vara i parken.
Lilla Gulliga David hade investerat lite fel och lyckades köpa två trasig bokhållare, stackars David.

Bananer Och Kenyaner

Som ni kanske vet så har mitt hem förflyttat sig rakt in till centrala Africa. Ett ställe där pengar talar och människor ser en som en minoritetnär man går på gatan som ett vitt spöke. förutom hud kontrasterna och den totalitära fixeringen av pengar ( som faktiskt inte är så total) så måste jag säga att detta är ett bra hem.

Fint Väder I Fula Kläder

Att göra flera saker samtidigt måste för en kille vara helt omöjligt. Detta begrundar jag självklart på egen erfarenhet och några små fördomar. Jag kan ta ett exempel på en situation som en kille aldrig skulle kunna genomföra rätt. Säg att du ska bre en underbar macka med majonnäs och lite mer majonnäs, plötsligt så ringer telefonen. Allt kommer sluta med att du står där i köket med en halvbra macka och en fett lame telefondialog, men om du är en tjej kommer du ha en bra macka och en bra dialog, orättvist :(
Men samtidigt så tycker jag vi får ge killarna lite creds för grejer som vi också är grymma på. Ett bra exempel på en schyst funktion som vi killar har är att vi nästan alltid kan dra en snabbis. Tjejer behöver typ ljus och fina kuddar för att göra sitt jobb, men vi killar kan skaka drake i ruskigt väder och dålig vind.
Awesome boat

Mat, Det Kanske Låter Gott !

Efter att ha fått höra av säkra källor att maten i Kenya inte är samma EU standard som vi har här uppe i svergie, för att lösa detta har jag käkat lite i förskott. lite som en kamel med sin puckel har jag använt min mage för att spara så mycket mat jag kan, det kanske inte ser lika bra ut, men det är härligt med lite skyddande späck när man far iväg.

Bror I Bangla

Har ännu inte lyckats smälta att lilla bror har farit iväg långt långt bort från oss tråkiga svenskar. Av någon anledning har en liten 96:a lyckats ta sig enda från skåne till bangladesh som ligger i världens blöta kisshål. Han må vara en lite skit, men fan va han piskar röv nere i U-ländernas uland.

Utbränd


Det känns som att egen våldet har tagit en helt annan skepnad tillskilnad från vad det var innan. back in the days så räckte det med en engångsrakhyvel och ett svart hjärta, nu funkar det även att gladligen bränna sönder sig själv med en dödssticka.

Sommaren Börjar Sjunga På Refrängen

Sommaren börjar som ni alla vet sjunga på refrängen när det kommer till lycka och satesfiering, men bli inte deppiga nu för att jag tryckte i er tanken om en död sommar. tänk på vilken mysig sommar det har varit i år. allt som jag inte trodde skulle hända, hände och det som var omöjligt ble möjligt. t.ex. jag lyckades nästan bli nerslagen för att jag kallade en kille gay och min polare fred, ja du vet liksom,aaaaahahahaha med någon annan typ. axel har visat oss hur äcklig han kan vara om han få chansen.

Extra Hud


Lately, I have found a deep interest in tight clothes. it helps show off my abs and my manhood. Last night, I went to a club as the beloved 'Lady Reef'. He may be a guy but deep down, I want to be a Lady

Morgon

Det är inte varige dag man vaknar upp med att hela rummet luktar gott och andedräckten är på rätt sida. självklart var det ju inte det som  hände mig imorse. min morgon bestod bara av dåliga lukter och bajssmak i munnen, ushchs va äckligt. men förutom att min äcklig, svettig och mörbultad kropp inte hade någon chans att fånga dagen så blev jag ändå lite glad. det var nämligen så att jag hade vaknar upp bredvid en vacker och alldeles underbar kvinna, whiiiii

Plankan

Äntligen har det hänt! killen som har hatat allt nytänkande och kreativt har lyckats släppa in lite konstruktiva transport medel i hans liv. ingen annan accessoar ser bättre ut på våran lilla axel än min fin longboard som jag själv försöker använda som penisförlängare, fuck you man

RSS 2.0