Känner Mig Dålig

Jag har fan inte skrivit ett jävla skit i denna blogg på de senaste Fem fucking dagarna, Skärpdig Gunnar !
Förutom min personliga utskällning av ingen mindre än mig själv så vill jag dela med med av det här goda.
Utan tvekan sveriges Coolaste uteliggare.

Strids Lysten

idag så upptäckte jag någonting helt mediokert. mina brallor stod rakt upp si skyn när mina genitaler styvnade. det var en helt underbar känsla. det kännandes som att jag flög, fast nere i min bralla. förutom min ståndiga upplevelse på morgonen så upptäckte jag hur galen jesper är. han skulle utan problem kunna sluka en varg elle något hårigt djur på bara två röda.

alkis är inte lika galen, men en jävligt bra bit på vägen

En Fin Ide



På väg Till Per Hammar

OjOjOj, nu var det dags för fred handberg att göra ett skönhetens åter besök hos den legendariska mannen per Hammar. Men vad kan du lilla fred ha på agendan, och vad är det han vill göra med honom. jo det hade jag faktiskt inte tänkt att berätta för er, men jag kan säga att det är väldigt satesfierande. Jag är inte helt säker på vad det e fred behöver idag, lika mycket vet jag vilken sorts lukt som passar honom idag.

Pengarna finns ju så det blir nog inga problem för fred att mata sitt beroende med kulinariska rusnings herbaler ETC.

Ingen Radio Tystnad.

Som ni kanske har märkt så har jag satt min blogg på sparlåga eftersom jag inte har någon bra kamera att ta intressanta och fina fotton med :(. men jag hoppas att jag inom kort kommer att ha en fin fin kamera att ta super gay bilder med :P

-


`


Helgalen


Varför Knorren Alltid Sticker Ut

Eftersom jag inte har spenderat särskillt mycket tid åt min blogg under det senaste veckorna så tänkte jag ge er ett litet inlägg om en god vän (jag tror att vi är goda vänner ?) vid namn Snorring. självklart vill jag inte frambringa några onda tankar om denna person så jag kan börja med att säga att han är väldigt glad. luckan inom honom är så stor att folk brukar slå honom, för att han är så glad i alla sammanhang viket k1an vara väldigt jobbigt när man är nere. fast frågan är om man behöver en kille som knorring, svaret är förstås Ja, vem annars skulle man slå när man är lite nere.
trots att killen ser ut som en serie mördare på denna bild så vill jag att ni ska förstå att han är snäll. lite övrig information så vill jag bara säga att eftersom min gay madre har tagit tillbaka sin kamera så kommer det kanske inte komma så schysta bilder på ett kanske bra tag, ingen vet.

Alan Den Sentimentala Förortskillen

Alla vet säkert vem magnust Black and white är, men hur många vet igentligen vem den mytomspunna Alan Nishdsdhsdbecktiand( har svårigheter att stava hans namn eftersom han kommer från Middle earth eller kanske Gnarnia). vad som än händer under denna session så är tanken att jag ska ge er en inblick på killens beteende etc. En bra början på historien om alan kan vara att berätta lite om han föräldrar. hans fader är eller var en taurent med tre honspetsar i högra delaen av pannan och hans mamma var mer eller mindre en muterad häst. nu tror ni säkert att Horn+Häst är lika med en Unicorn, men då har ni fel. svaret på denna otroligt intressanta korsning av magiska djur är indeed alan. förutom hans föräldrar så är Alan ganska så awesome, speciellt eftersom han har en blogg (alans.blogg.se)
Jag hade ingen bild på alan, så ni får nöja er med denna vackra bild på mange black and white

Disco Turken

Jag gjorde igår en helt otrolig upptäckt, Rebin i min klass hade skaffat otroligt fräsha brillor. jag trodde till en början att han hade baxat min kompis axel briljanta ögon glas, men icke san icke. han hade faktiskt köpt sig ett par fully fashionabel par glajjer.
Förutom min otroliga disco turks upptäckt så hittade jag även en annan man. mannen i fråga är otroligt anonym P.g.a hans adliga namn, så jag tänker inte lämna något namn. Även om hans namn är anonymt så spelar det egentligen ingen roll eftersom han är så otroligt söt.
Åååå, han är så gullig att jag smälter. jag har även gett honom ett eget namn, Mystiska Mysmannen Delux Limited Edition. Whiiiii

Blicken Du Bara Upplever Efter Diarre

Diarre måste nog vara det coolaste och äckligaste som kan hända en på morgonen. självklart pratar jag om mig själv när det kommer till avföring, det var faktiskt så att jag upplevde ett och annat sprut i morse. ganska så äckligt att jag berättar något så intimt, men jag är ju faktiskt jag och det är så jag rullar :P. förutom ett morgon lavemang så fick jag även besök av min frukost för andra gången. hade käkat en ultimat macka med majonnäs och köttbullar, men när jag tänker efter så är det inte så konstigt att frukost tittar upp från toa bottnen någon minut efter måltiden

När eftermiddagen närmade sig fick jag besök av goda vänner. de tyckte alla att jag luktade svett och urin, men tro inte att jag tappade min stolthet för det. när dom alla hade länsat mitt matföråd så tyckte dom inte att det var värt att vara hemma hos mig, så det drog snabbt som satan. All ah förutom min fina flickvän Elsa hade stoppat svansen mellan benen och försvunnit rakt ut ur dörren, ganska skönr faktiskt. nu kunde jag ju klä av mig naken och lukta svett vare sig jag ville det eller inte. jag tog även tillfället i akt att Rapa min flickväns blogg, det var awesome.
Smell You Later

Mustash Kvällen

Ogärna sa hade vi en trevlig dans, med mat och dryck bjöds det på fest över kvällen. men det ingen insåg var huvudbonads konkurrentens ansiktes frisyr, mustaschen med Z. CP som han var trallade han fram en penningpung på bordet och sa" era Jävla Fittor" alla blev självklart inte chockade över hans aggressiva beteende då han Kapat en Bil På väg till mustaschen i fråga. men ung som var, trodde ingen att han hade kraften att växa mustassen i Halland. men trots allas inte förväntade förväntningar så fick han ett gyllene bär av pubis som stack rakt ut ur gulf öppningen. Vilken Kar
Denna Bild Är Inte Tagen Ifrån (http://elouties.blogg.se/index.html) blogg

Fred Carlsdten Hårdberg

Killen i fråga är en söt krummelur som alla vill ta på. men akta, det är inte bara du och jag som får vara i närhetan av denna grabb. saker som krök snus och cigg får gärna närma sig om man aktar sig.Ööö vad jag vill komma till är att han är väldigt söt, men kanske lite Gay. Men vafan vem är inte Gay om man kollar från mitt perspektiv :P.
Fred, den jäveln är Sweet

Gay

Sitter här hemma på valborg för att vänta in tolvan för första gången i mitt liv. har faktiskt hafe en jävligt rolig kväll än så läng, undrar bara vad som kommer hända här näst ? men vafan inget kan ju hända på valborg när man är glad och full ! hur som helst vill jag tacka emma för att bjuda alla vackra människor på fest och bjuda på dans. sen så vill jag också gratta jacob grapendal på sin 17 åsr födelsedag som råkar vara idag, grattis jacob. annars så är allt bra, lyssnar på tyng britt musik och njuter av livet. vad mer kan man begära än bra fylla och mysig musik :P



åter en fin bild på min pojkvän axel <3
kvällen Soundtrack handlar inte om house: The Smiths – There Is A Light That Never Goes Out
god kväll

RSS 2.0